Snooker figyelő Budapestről

Snooker 147 Blog

Snooker 147 Blog

Judd Trump kiesett, itt van, kik lesznek az elődöntősök holnap Bukarestben

Romanian Snooker Masters 2018 harmadik napi eredmények és meccs újranéző

2018. március 16. - snookerblogger147

A Romanian Snooker Masters harmadik napjáról nyugodtan elmondhatjuk, hogy színvonalas meccseket hozott, valamint, hogy Kyren Wilson változatos pozíciókat vett fel az asztalon (ahogy az alábbi kép is mutatja, de volt ennél jobb is).

A holnapi elődöntőben tehát velük találkozhatunk: a legvidámabb játékossal, Sutart Binghammel, aki Ali Carterrel mérkőzik meg, valamint a rendkívül jó formában játszó Ryan Day-jel és Kyren Wilsonnal.

kyren-wilson-horz-2018.png

De lássuk sorra, hogy zajlottak a mai meccsek! A lap alján pedig kíváncsian várjuk a tippjeiteket: ezek alapján szerintetek kik lesznek a vasárnapi döntősök?

Stuart Bingham - Liang Wenbo (4-1)

Wenbónak mintha mostanában nem lenne túl nagy szerencséje, az utóbbi néhány tornán mindig idő előtt kiesett (legalábbis azelőtt, hogy számítottunk rá). Mindjárt az első frame-ben Bingham tudott megindulni, 84-0-ra nyerte, aztán a másodikat is (65-0), a harmadik, habár szoros volt, mégis 69-54-re az övé lett. A negyedikben Wenbo szépített (méghozzá 85-0-val), de már túl nagy volt a lélektani hátránya, így az ötödik frame lett az utolsó (53-5-nél kezet fogtak).

Teljes meccs itt: 

 

Ali Carter - Stephen Maguire (4-3)

A nap legszorosabb meccse volt az övék. Az első frame az utolsó feketén múlt, Carteré lett, ezzel övé lett a frame is 61-50-re. Szép játékkal hozta a másodikat is, de a harmadikat Maguire nyerte. Carter ezen úgy felpörgött, hogy a negyediket 136-tal nyerte (Maguire nem lökött pontot). Ezután Maguire szerzett egy frame-t (3-2-nél járunk tehát), aztán még egyet, (3-3), a döntő frame-ben azonban Carter állt helyt jobban.

Teljes meccs itt:

 

Ryan Day - John Higgins (4-1)

Lehet, hogy Higgins vesztét a csokornyakkendője okozta? Ki tudja, mindenesetre a meccs elején volt vele egy kis gondja és a hosszúra nyúlt első frame-t mindjárt el is vesztette. Aztán a másodikat is, és csak a harmadikban szépített. A további kettőt Day nyerte, de a száraz adatokon túl egyáltalán nem volt unalmas a meccs.

Teljes mérkőzés itt:

Kyren Wilson - Judd Trump (4-2)

A legjobban ma talán a Judd Trump - Kyren Wilson összecsapást vártuk, a meccs pedig nem okozott csalódást, pedig tegnap mi is arra tettük volna a voksunkat, hogy Trump győz. Mindketten jó formában vannak, habár Trump tegnapi kirobbanó formája mára eltűnőben volt, minden egyes pontért komolyan megküzdöttek, szép megoldásokat láttunk, az utolsó frame-ben egészen drámai helyzetek is előálltak. 

Teljes meccs itt: 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://snooker147.blog.hu/api/trackback/id/tr4713744462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása