Snooker figyelő Budapestről

Snooker 147 Blog

Snooker 147 Blog

Stuart Bingham és Ryan Day játszik a Romanian Snooker Masters döntőjében holnap

Romanian Snooker Masters 2018 elődöntő, meccs újranéző

2018. március 17. - snookerblogger147

A bukaresti meghívásos torna mai napján Stuart Bingham megmutatta, hogy kell nyugodtan, bajusz alatt somolyogva mérkőzést nyerni 2-0-ról, Ryan Day pedig, hogy továbbra is tudja hozni a legjobb formáját. Izgalmas döntőre számítunk holnap. Addig is: lássuk a mai meccseket újra!

stuart_bingham-2018-horz.jpg

Stuart Bingham - Ali Carter (5-2)

A végeredmény annak fényében meglepő, hogy az első két frame-t Carter nyerte "csont nélkül". A hosszabbra nyúló harmadik frame idegtépőre sikerült végjátéka azonban a nyugalmából kibillenthetetlen Binghamet hozta előnybe. Carter az ötödik frame-ben már korántsem volt nyugodt, 3-2-es állásnál, innentől pedig Bingham irányított. Igen jó meccs volt ez, tele izgalmas és szép megoldásokkal.

Nézzétek újra itt:

Ryan Day - Kyren Wilson (5-0)

Day és Wilson meccse is színvonalas mérkőzésnek ígérkezett, de kevesebb izgalmat hozott. Az alig egy héttel ezelőtti Gibraltar Openen besöpört győzelem óta is kiváló formában játszó Ryan Day képes volt zsinórban öt frame-t nyerni Kyren Wilson ellen, ami önmagában is szép teljesítmény. És még csak azt sem mondhatjuk, hogy Wilsonnak ne lett volna esélye ma ellene, voltak hibák mindkét részről. De mivel öt nyert frame-ig mennek az elődöntők, ezzel Day egy újabb trófea begyűjtésére készülhet.

Teljes meccs itt: 

 

Ott vagyunk a Facebookon is, tarts velünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://snooker147.blog.hu/api/trackback/id/tr3513748938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása