Snooker figyelő Budapestről

Snooker 147 Blog

Snooker 147 Blog

Ryan Day viszi haza a serleget, itt a Romanian Snooker Masters összefoglalója és a teljes döntő

Romanian Snooker Masters 2018. március 14-18.

2018. március 18. - snookerblogger147

Március 14-18 között zajlott a Romanian Snooker Masters meghívásos torna Bukarestben. (Az alábbi linkeken a meccseket is újra tudjátok nézni!)

romanian-masters-trophy.jpg

A 200 000€ (176 800£) összdíjazású verseny kényelmes tempójú első napja Stephen Maguire, Ali Carter, Stuart Bingham és Liang Wenbo győzelmeit hozta, utóbbi Mark Selby-t ejtette ki.

A verseny második napján láttuk Judd Trump villámgyors győzelmét, John Higgins, Ryan Day és Kyren Wilson mentek még tovább.

A negyeddöntőből az elődöntőbe Stuart Bingham, Ali Carter, Ryan Day és Kyren Wilson jutott, meglepetésre Trump kiesett.

Az elődöntőben izgalmas meccs volt a Bingham-Carter összecsapás, és Ryan Day is meggyőzően játszott Wilson ellen. 

A döntőt ma délután és este játszották Bukarestben. 10 nyert frame-ig menő játszmában Stuart Bingham kezdett erősebben, és a maga nyugodt stílusában 4-0-ig meg sem állt. Innen jött fel Ryan Day, csak 1 pont volt a hátránya, amikor szünetre mentek. (5-4

Az első szakasz itt látható:

Az esti szakaszra érezhetően elfáradtak mindketten, 5-5 után egy hosszú, küzdelmes frame következett, ami Day győzelmével zárult. 9-8-ra vezetett Day, amikor egy hosszú, drámai fordulatokkal teli menetben, visszarakott feketével sikerült behúznia a tizedik nyert frame-t, így 10-8-cal megszerezte a Romanian Snooker Masters ragyogó serlegét. Ryan Day mostanában kiváló formában van, a múlt héten a Gibraltar Openen győzedelmeskedett

A döntő második része itt látható:

Memo: Jövő héten Ladbrokes Players Championship! Folyamatosan követjük, tartsatok velünk! 

players-ch-100.jpg

...

A győztes fáradt mosolya:

ryan-day-romanian-masters-trophy.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://snooker147.blog.hu/api/trackback/id/tr5313749968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása