Snooker figyelő Budapestről

Snooker 147 Blog

Snooker 147 Blog

Nagyot nyert Ronnie O'Sullivan, nagyon kikapott Mark Selby, Ryan Day hasít

A Players Championship friss hírei, meccs újranéző a második napról

2018. március 20. - snookerblogger147

Nagy nevek és nagy meccsek napja volt a mai a Ladbrokes Players Championshipen, Llandudnoban. Ryan Day csúcsformában, kiejtette a világranglista első Mark Selbyt. Mark J. Williams győzelmet aratott Yan Bingtao fölött, Neil Robertson Luca Brecelt, Ronnie O' Sullivan Graeme Dottot búcsúztatta.

 

ronnie.jpg

Mi volt ma:

 

A délutáni mérkőzések:

Mark J. Williams - Yan Bingtao (6-2)

Úgy látszik, a hosszúra nyúlt első frame küzdelme Yan Bingtaóból vett ki többet. Williams nyerte, ahogy a másodikat is, Yan csak ezután jutott ponthoz, legközelebb pedig csak a hetedik frame lett az övé. 

A meccs vágott verziója itt látható:

Ryan Day - Mark Selby (6-3)

Ryan Day egyszerűen szárnyal. Idén két pontszerzőt nyert (a szezon elején a Riga Masterst, most márciusban a Gibraltar Opent, és a múlt héten a meghívásos Romanian Mastersről is elhozta a trófeát), kétségtelen, hogy karrierje egyik csúcspontján van. Nem úgy Mark Selby, a világranglista első helyezettje, aki nemcsak fáradtnak tűnt ezen a mérkőzésen, de a szerencse sem volt vele igazán. Day mindjárt az első frame-ben százas breakkel örvendeztette meg a közönséget. 4-3-ra vezetett, amikor még el lehetett hinni, hogy Selby fordíthat, de erre nem került sor. Végig színvonalas küzdelmet láthattunk, Day abszolút megérdemelten győzött.

A teljes meccs itt látható:

Az esti meccsek:

Neil Robertson - Luca Brecel (6-2)

Teljes meccs itt:

 

Ronnie O'Sullivan - Graeme Dott (6-1)

Talán a nap legjobban várt meccse volt, annak ellenére, hogy hozta a papírformát. Ronnie the Rocket 5 nyert frame-ig nem adott esélyt Dottnak a szépítésre, 5-1 után azonban gyorsan pontot tett a meccs végére.

Sajnos erről egyelőre csak vágott verzió van fent, de ezt is érdemes megnézni:

 

Mi lesz holnap? 

 

Két első körös meccs maradt szerda délutánra:

  • Judd Trump - Stephen Maguire
  • John Higgins - Anthony McGill

Este pedig:

  • Ronnie O'Sullivan - Ding Junhui

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://snooker147.blog.hu/api/trackback/id/tr2213756260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása