Snooker figyelő Budapestről

Snooker 147 Blog

Snooker 147 Blog

Ronnie O'Sullivan szoros meccsen legyőzte Judd Trumpot, döntős a Players Championshipen

Ladbrokes Players Championship 2018, meccs újranéző

2018. március 24. - snookerblogger147

Judd Trump, a Ladbrokes Players Championship címvédője kiesett. Tavaly a negyeddöntőben ő búcsúztatta Ronnie O'Sullivant. Itt a teljes meccs!

ronnie-o-sullivan-674021.jpg

Mi volt ma (pénteken):

 

Délután:

Shaun Murphy egy szép és hosszú meccsen legyőzte Anthony McGill-t - ezt a meccset itt lehet újranézni -, így ő lesz az elődöntőben Mark J. Williams ellenfele. 

Este:

Ronnie O'Sullivan - Judd Trump (6-5)

Hatalmas, kifejezetten szép meccs volt ez is. Az első két frame-t Trump nyerte, a harmadikat és a negyediket Ronnie, utóbbit új rekorddal, 143-as break-et tolt, így ismét az ő zsebében van az 5.000 fontos csekk, ami a legnagyobb breakért jár a Playersen. 2-2-vel mentek tehát szünetre, csak hogy ne unatkozzunk. 

A szünet utáni első frame-t is Ronni húzta be (majdnem megint százassal), majd Trump egyenlített egy szép 109-cel, a végén a fehér golyót ki is akarta lőni a Holdba, de csak a padlóig sikerült. Gyönyörűen hozta a hetedik frame-t is, miután O'Sullivan egyenlített. 4-4-nél még mindig nem mertük volna egyikük mellé sem letenni a végső voksot és ez így maradt szinte az utolsó pillanatig, amikor 5-5 után lejátszották a döntő frame-t.

Nézzétek meg (vagy újra) a teljes meccset itt:

 

Mi lesz holnap (szombaton):

 

Kiderül, ki lesz Ronine O'Sullivan ellenfele a döntőben! Szerintetek? Szavazzatok:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://snooker147.blog.hu/api/trackback/id/tr2513775326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása