Snooker figyelő Budapestről

Snooker 147 Blog

Snooker 147 Blog

Bingham lesöpörte Higginsont

Elindult a Gibraltar Open! Meccsfigyelő, teljes meccs videó

2018. március 09. - snookerblogger147

bingham-higginson.jpg

Stuart Bingham úgy tért vissza az eltiltás után ebbe az évadba, hogy egyik legjobb formáját hozza. Nem nyert ugyan pontszerzőt idén, de amikor jól játszik, akkor nagyon.

A Gibraltar Open mai mérkőzésén Andrew Higginson ellen a az első frame-t csak az utolsó fekete kihagyása miatt nem százas breakkel nyerte. (98-12)

A második frame-ben Higginsonnak sikerült 31-et löknie, de aztán Higginsé lett az asztal, ezúttal az utolsó feketét sem hibázta el, 90-es breakkel győzött.

A harmadik frame-ben mutatkozott először esélye Higginsonnak szépíteni, igaz, jókora hátrányból 60-32-nél, ha letakarította volna az asztalt, de a barnát elhibázta középre, így végül ezt is Stuart barátunk söpörte be, a végén egy nagyon elegáns, falból eltett feketével (87-32)

A harmadik frame volt a legrövidebb, Higginson egyértelműen lemondott a meccsről, és már Bingham is figyelmetlen volt a végére, de így is az övé lett a frame 87-8-ra. A hibát a tőle megszokott kis mosollyal nyugtázta. 

 A teljes meccs itt látható:

A bejegyzés trackback címe:

https://snooker147.blog.hu/api/trackback/id/tr4713726974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása