Snooker figyelő Budapestről

Snooker 147 Blog

Snooker 147 Blog

Trump tündökölt és nyert, Day szívózott és kiesett

Ladbrokes Players Championship 2018, negyeddöntők, meccs újranéző

2018. március 22. - snookerblogger147

A mai eredmények után kijelenthetjük, hogy Players Championship elődöntője álommeccseket hoz majd. Két mérkőzés zajlott le ma a negyeddöntőből, így alakul az elődöntő eddig: 

Ronnie O'Sullivannel (aki tegnap Ding Junhui fölött győzedelmeskedett) Judd Trump játszik majd, mivel ma kiejtette Neil Robertsont. Ryan Day pedig hiába szorongatta a végsőkig Mark J. Williamst, utóbbi lett elődöntős, ráadásul pillanatnyilag övé a torna legmagasabb breakje: 141. Ezzel lekörözte Ronnie O'Sullivant, aki tegnap 134-et lökött, tehát egyelőre Mark zsebében az 5.000 fontot érő csekk.

Hogy Williamsnek Anthony McGill vagy Shaun Murphy lesz-e az ellenfele, csak pénteken derül ki. Nézzük a mai mérkőzéseket! (És ne felejtsetek szavazni a cikk alján!)

Mi volt ma:

judd-trump-hor.jpg

Judd Trump - Neil Robertson (6-1)

Annak ellenére, hogy az első frame-t viszonylag magabiztosan Robertson nyerte, a pihenőnél már Trump vezetett (4-1). Judd Trump tehát zsinórban nyert hat frame-t. A meccs hetedik frame-énél volt igazán szüksége a fegyelmezettségére, hogy ne akarjon túl gyorsan pontot tenni a végére. Az egészet egy szép break-építéssel és százassal koronázta meg.

Trump tündöklése, a teljes meccs itt:

 

Mark J. Williams - Ryan Day (6-3)

markjwilliams-playersch2018.jpg

Az esti meccsen sem unatkoztunk. Eleinte úgy nézett ki, hogy Mark J. Williams simán nyeri. Végül simán nyerte, de Ryan Day azért beletett egy-két kanyart. Először, amikor 4-0-nál úgy döntött, hogy mégis snookerezik egy kicsit, és elkezdte nyerni a frame-ket. Aztán végül (5-3-as Williams vezetésnél) ráharapott a meccsre, mint floki a lábtörlőre, és néha szinte el lehetett hinni, hogy megnyer legalább még egy frame-t. Főleg, amikor Williams az utolsó sárgát már eltette, de a szemközti rövidbe ugyanezzel a mozdulattal a fehéret is. De a higgadtság (és a jókora előny) végül persze meghozta a győzelmet Mark J. Williamsnek. 

A teljes meccs vágott verziója:

 

 

Holnap este is jövünk összefoglalóval. Addig is nézzetek be a Facebook-oldalunkra!

A bejegyzés trackback címe:

https://snooker147.blog.hu/api/trackback/id/tr7013766982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása