Snooker figyelő Budapestről

Snooker 147 Blog

Snooker 147 Blog

Saengkham menetelését Bingham állította meg

Gibraltar Open 2018, második nap, meccs újranéző

2018. március 10. - snookerblogger147

Stuart Bingham ezen a tornán nem tud veszíteni. Az eddig csont nélkül menetelő Noppon Saengkhamet is megállította (jól tette, elég nehéz leírni a nevét) a Gibraltar Open második versenynapján.

stuart-bingham.jpg

Az első frame-ben ugyan megindult a thai játékos, már 64-nél járt, amikor egy nem túl könnyű (de azért ezen a szinten belökhető) pirosat hibázott el a bal alsóba. Binghamnek több se kellett. 

Kegyetlenül letakarította az asztalt, a tőle megszokott okos break-építéssel.

A második frame-ben Noppon maradt hoppon  egyetlen pontot sem szerzett, Stuart azonban egy 137-es breaket pipálhatott ki.

Saenghkam a harmadik frame-ben mutathatta meg, mit is tud, 112-14-re húzta be.

A negyedik frame szorosabban alakult, de még azt is a thai vitte el, így 2-2 lett az állás. Bingham innentől semmit se bízott a véletlenre, nem mintha addig nagyon felelőtlenül játszott volna. Nem győzzük mondani, hogy a visszatérése óta elképesztő kedvvel és lendülettel játszik. 

A teljes meccset itt nézhetitek újra:

A vasárnapi döntőt élőben követjük itt a blogon! Tartsatok velük a Facebookon és a Twitteren is!

A bejegyzés trackback címe:

https://snooker147.blog.hu/api/trackback/id/tr3313729356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása