Snooker figyelő Budapestről

Snooker 147 Blog

Snooker 147 Blog

Ronnie O'Sullivan nyerte a Players Championshipet!

Ladbrokes Players Championship 2018, összefoglaló

2018. március 25. - snookerblogger147

Ronnie O' Sullivan 10-4-re verte a döntőben Shaun Murphyt, ezzel idén az ötödik pontszerző trófeáját söpri be. És ne feledjük, még előttünk van a szezon két nagy tornája, a China Open (április 2-8.) és a világbajnokság (április 21. - május 7.) Nézzétek újra a döntőt itt!

ronnie_the_champion.jpg

Ladbrokes Players Championship 2018 - összefoglaló:

 

  • Az első napon Ding Junhui ejtette ki Mark Allent (6-2), Shaun Murphy pedig Kyren Wilsont (6-3), a meccseket itt lehet újranézni.
  • A második napon Mark J. Williams Yan Bingtaót búcsúztatta (6-2), Ryan Day a világelső Mark Selbyt (6-3), Neil Robertson 6-2-re verte Luca Brecelt, Ronnie O'Sullivan Graeme Dottot 6-1-re. A második nap meccsei itt.
  • A harmadik napon Judd Trump győzedelmeskedett egy százasokban gazdag meccsen Stephen Maguire fölött (6-4), meglepetésre Anthony McGill laposra verte John Higginst (6-0), és este Ronnie már az elődöntőért játszva kiejtette Ding Junhuit (6-3). Ezt a napot itt nézhetitek újra.
  • Negyeddöntők továbbá: Trump-Robertson (6-1), Day-Williams (6-3), újranéző itt. Shaun Murpy - Anthony McGill (6-5), újranéző itt.
  • Elődöntők: O'Sullivan - Trump (6-5), cikkünk a meccsről itt. Murphy-Williams (6-3) - cikk itt.

Döntő:

 

Ronnie O'Sullivan - Shaun Murphy (10-4)

A döntő első szakasza:

Második szakasz: 

A legfrissebb hírekért tartsatok velünk a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://snooker147.blog.hu/api/trackback/id/tr5413779712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása